Mission

Fokus er forandringsprocesser såvel i privat som offentligt regi. Mentor2management arbejder med koblingen af forretningsperspektiv, ledelseserfaring og coaching. Målet er at øge resultatskabelsen, øge samarbejdet og fremme den personlige udvikling i en sammenhængende strategi (aligned strategy concept).

Mentor2management er specialist i mentoring, men tilbyder herudover traditionelle konsulentydelser som ledelsestræning og uddannelse, medarbejderudvikling samt rekruttering. Alle ydelser tilbydes på individuelt niveau eller i mindre grupper.

A value building fellowship®

Resultatorienteret mentoring sikrer en udvidelse af handle- eller ledelsesrummet, sociale kompetencer samt forhandlingsevner.

Den enkelte hjælpes til at nå mål og resultater for sig selv, teamet og virksomheden, samtidig med at arbejdsglæden vokser.

Èn indsats - én kontrakt

Mentoring tilbydes både som selvstændigt forløb, som del af en konsulentydelse og i forlængelse af rekruttering. I samarbejde og dialog med den enkelte kunde aftales indsatsen. Mentoring er en særdeles udbytterig investering. Der frigøres personlige og faglige potentialer til gavn for den enkelte, teamet og organisationen. Vækst og medarbejdertilfredshed i et helhedsprojekt.