Formål

Design med mening

Hos Mentor2Design ved vi at design skaber mening. At design har en stor indflydelse på vores liv og påvirker vores valg.

Det visuelle udtryk er ofte det første indtryk af en virksomhed, organisation eller vare, og det har kun et splitsekund til at fæstne sig i folks bevidsthed.

Men design handler ikke kun om æstetik og funktion; strategisk design er en kombination af formgivning, viden, historiefortælling, filosofi og værdier.

Virksomheder, organisationer og foreninger, der arbejder bevidst med at skabe sammenhæng mellem disse begreber, bliver i højere grad i stand til at bevare et levende brand og skabe varige relationer til (for)brugerne.

Sammenhæng mellem alle virksomhedens aktiviteter skaber et stærkt brand. Dette sammenholdt med markant design kan skabe ejerskab og stolthed indadtil og respekt udadtil. Og for kommercielle virksomheder er det en forudsætning for en god forretning.

Med dette in mente, bestræber vi os på at løse alle opgaver ud fra et holistisk perspektiv. Og med en konceptuel tilgang der sikrer sammenhæng med jeres værdier og strategier.

Vores mål er i fællesskab at udvikle nye muligheder og meningsfyldte løsninger.